fbpx

Bisdata Företagsvärdering

Med Bisdata Företagsvärdering använder vi en vetenskapligt erkänd metod för värdering av företag i kombination med effektiva processer. Genom detta underlättar vi hela värderingsarbetet för våra kunder och dessutom kan vi erbjuda en mycket kostnadseffektiv lösning. Vår metod kräver ingen detaljerad information från kunden utan vi hämtar all nödvändig information från offentliga källor. Vi utnyttjar också den senaste tekniken för att ytterligare sänka kostnaderna för kunden. Detta innebär att vi kan erbjuda en kvalificerad företagsvärdering till ett mycket attraktivt pris.

Bisdata Företagsvärdering levereras till dig som en utförlig rapport med analysen och värderingen av företaget. Och du väljer själv om du vill logga in och hämta din rapport eller om du vill att vi ska skicka en tryckt pappersversion till dig. Digitalt format Med digitalt format får du allt skickat till dig via e-post.

Du får rapporten i två olika delar: en detaljerad rapport i PDF-format samt en Excel-fil med bokslutsinformation. Tryckt format Med rapporten i tryckt version får du din företagsvärdering skickad direkt till dig per post. På detta sätt får du allt samlat i ett tryckt kompendium som du enkelt kan ta med dig överallt.

Pris: 6 995 kr ex moms Koncern: 9 995 kr ex moms

Beställ produkt