fbpx

Bisdata VärdeskapandeAnalys

Bisdata Värdeskapande Analys riktar sig till företagare som i dagsläget inte ska sälja sitt bolag, men som vill öka värdet till den dag då det är dags att avyttra bolaget. Att göra rätt vägval kan betyda många miljoner i värdeökning jämfört med att driva bolaget vidare som tidigare. Syftet med rapporten är att på ett enkelt och överskådligt vis ge en klar bild över den mest lämpliga strategin för att utveckla värdet på både kort och lång sikt (1-3 år). Rapporten visar hur värdet kommer att utveckla sig om man: – Fortsätter att driva företaget på samma sätt som de två senaste åren (business as usual) – Väljer strategin att satsa på minskade kostnader – Väljer strategin att kapitalrationalisera – Väljer strategin att satsa på ökad tillväxt Genom lättlästa kurvor kan man enkelt avläsa vilken strategi som är bäst under olika tidsperioder. Beroende på när i tiden en eventuell försäljning ska ske får man veta vilken strategi som är bäst för att optimera värdet. Rapporten levereras i både tryckt och digitalt format.

Pris: 6 995 kr ex moms Koncern: 9 995 kr ex moms

Bisdata VärdeskapandeAnalys är en rapport med syfte att ge vägledning för att öka värdet på bolaget inför t ex en försäljning. Att göra rätt vägval kan betyda många miljoner i värdeökning jämfört med att driva bolaget vidare som tidigare. Rapporten ger en enkel och överskådlig bild över den mest lämpliga strategin för att utveckla värdet inom 1 till 3 år.

Bisdata VärdeskapandeAnalys visar bl a hur värdet på bolaget utvecklas inom 1-3 år:

 • Om man fortsätter att driva företaget på samma sätt som de två senaste åren
 • Om man väljer strategin att satsa på minskade kostnader
 • Om man väljer strategin att kapitalrationalisera
 • Om man väljer strategin att satsa på ökad tillväxt

Genom lättlästa kurvor kan man enkelt avläsa vilken strategi som är bäst under olika tidsperioder. Beroende på när i tiden en eventuell försäljning ska ske får man veta vilken strategi som är bäst för att optimera värdet.


  Bisdata VärdeskapandeAnalys
  Bolag. Pris: fr 9 995 SEK/st ex momsKoncern. Pris: fr 14 995 SEK/st ex moms

  Ange det företag produkten gäller:  Mina uppgifter (produkten skickas till):